Στη Μόσχα η εθνική πόλο για το πρώτο Γιουρολίγκ
Η γηπεδούχος Ρωσία είναι ο πρώτος αντίπαλος της ελληνικής εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στο πρώτο τουρνουά του Γιουρολίγκ, που ξεκινά σήμερα στη Μόσχα. Αύριο η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιταλία και την Κυριακή τη Γιουγκοσλαβία.
29
Η γηπεδούχος Ρωσία είναι ο πρώτος αντίπαλος της ελληνικής εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στο πρώτο τουρνουά του Γιουρολίγκ, που ξεκινά σήμερα στη Μόσχα. Αύριο η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιταλία και την Κυριακή τη Γιουγκοσλαβία.
Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού Κούλη Ιωσηφίδη βρίσκονται οι Καϊάφας (Χαλκίδα), Μάζης, Μαυρωτάς, Γ.Αφρουδάκης, Ρέππας (Βουλιαγμένη), Λούδης, Λοράντος (Παναθηναϊκός), Στελλάτος (Εθνικός), Θωμάκος, Χατζηθεοδώρου, Βλοντάκης, Χατζής, Ψύχος (Ολυμπιακός), Δεληγιάννης και Δάνδολος (Γλυφάδα).
Από τις 21 έως τις 23 Ιουλίου θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα το δεύτερο τουρνουά του Γιουρολίγκ, ενώ τα δύο επόμενα θα γίνουν στη Γένοβα (2-6 Αυγούστου) και στο Βελιγράδι (9-13 Αυγούστου).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μίλνερ: Τέλος εποχής για τον άνθρωπο – ρεκόρ της Premier League
- Την Τρίτη η κηδεία του Μάριου Οικονόμου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ και τα πλάνα του Μπαρτζώκα ενόψει του πρώτου τελικού
- Η Παρί Σεν Ζερμέν «δένει» τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της μετά τα δύο σερί Champions League
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
- Ο Γκουαρντιόλα είπε «όχι» στον Μπέκαμ
- Ξέφυγε η κατάσταση στην παρέλαση της Άρσεναλ: Επεισόδια, μαχαιρώματα και συλλήψεις
- UEFA για Οικονόμου: «Οι σκέψεις μας σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442