Μία μετά την άλλη οι αρνήσεις για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γερμανίας
Η ηλεκτρική καρέκλα όπως έχουν πολλοί ονομάσει τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Γερμανίας, παραμένει κενή ύστερα από την παραίτηση του Εριχ Ρίμπεκ και τον αποκλεισμό από το EURO 2000.
26
Η ηλεκτρική καρέκλα όπως έχουν πολλοί ονομάσει τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Γερμανίας, παραμένει κενή ύστερα από την παραίτηση του Εριχ Ρίμπεκ και τον αποκλεισμό από το EURO 2000.
Οι περιπτώσεις του Οτμαρ Χίτζφελντ και του Κριστόφ Ντάουμ απομακρύνθηκαν, καθώς τόσο η Μπάγερν Μονάχου (Χίτζφελντ) όσο και η Μπάγερ Λεβερκούζεν (Ντάουμ) αρνήθηκαν να τους αποδεσμεύσουν από τα συμβόλαιά τους.
Ο γερμανικός Τύπος κάνει εκκλήσεις στους δύο συλλόγους να προχωρήσουν, για το καλό της εθνικής ομάδας, στην αποδέσμευση των προπονητών, αλλά κανένας από τους δύο δεν φαίνεται διατεθειμένος να το κάνει.
Η Μπάγερν δεν πρόκειται να με αποδεσμεύσει. Εχω ισχυρό συμβόλαιο και δεν μπορώ να κάνω αλλιώς δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χίτζφελντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Ρόμα σε κρίση: 111,5 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Δραματική εξέλιξη με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- «Αρμάνι, Φενερμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης για Πίτερς»
- Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής μας στο Μουντιάλ»
- Σερβικά ΜΜΕ: «Τελειώνει από τη Ραντνίτσκι Νις ο Λεμονής»
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Αταμάν ο Γκραντ για το ματς με τη Μπαρτσελόνα
- Αντετοκούνμπο: Ούτε κουβέντα για το μέλλον του και αιχμές για Ρίβερς… μέσω Σπανούλη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442