Χρυσό η ελληνική ομάδα ανσάμπλ στο 8ο Κύπελλο Καλαμάτας
Το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό κατέκτησε η ελληνική ομάδα ανσάμπλ στο 8ο Κύπελλο Καλαμάτας, όπου μετέχουν κορυφαίες ομάδες του χώρου. Αρκεί να σημειωθεί ότι πέντε από τις έξι ομάδες του τελικού θα δώσουν το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
26
Το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό κατέκτησε η ελληνική ομάδα ανσάμπλ στο 8ο Κύπελλο Καλαμάτας, όπου μετέχουν κορυφαίες ομάδες του χώρου. Αρκεί να σημειωθεί ότι πέντε από τις έξι ομάδες του τελικού θα δώσουν το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 39.766 βαθμούς (19.900 στις 10 κορύνες και 19.866 στα δύο στεφάνια – 3 κορδέλες). Το αργυρό μετάλλιο πήρε η ομάδα της Ισπανίας με 39.499, ενώ το χάλκινο η Λευκορωσία με 39.466.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442