Προς τη Γουόλ Στριτ οδεύει η ΔΕΗ μετά την επίσημη πρόσκληση που έλαβε η διοίκηση του οργανισμού την Τετάρτη από το διευθύνοντα σύμβουλο του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης στην Ευρώπη, Ντέιβιντ Γκρίφιθς.
Προς τη Γουόλ Στριτ οδεύει η ΔΕΗ μετά την επίσημη πρόσκληση που έλαβε η διοίκηση του οργανισμού την Τετάρτη από το διευθύνοντα σύμβουλο του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης στην Ευρώπη, Ντέιβιντ Γκρίφιθς.
Ο Ντέιβιντ Γκρίφιθς, κατά τη συνομιλία του με τον πρόεδρο της ΔΕΗ Γιώργο Μπιρδημήρη, τόνισε ότι η επιχείρηση θα γίνει δεκτή στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, εάν ο οργανισμός και η ελληνική κυβέρνηση επιθυμούν κάτι τέτοιο.
Η πρόκριση της ΔΕΗ οφείλεται κατά κύριο λόγο στο οικονομικό της υπόβαθρο (1 τρισ. δρχ. σε ετήσιο κύκλο εργασιών), αλλά και στην προοπτική πραγματοποίησης διεθνών επενδύσεων και επέκτασης των δραστηριοτήτων της στον τηλεπικοινωνιακό τομέα.
Η μετοχοποίηση της ΔΕΗ σε ποσοστό 20-25%, που τοποθετείται στα τέλη του τρέχοντος έτους, θα αποφέρει έσοδα στην εταιρεία της τάξεως των 400-500 δισ. δραχμών, τα οποία θα προέλθουν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας