
Εμπρηστικές επιθέσεις στα αυτοκίνητα δύο παικτών του Πανιωνίου
Θύμα εμπρηστών έπεσαν μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών, την Τρίτη τα ξημερώματα, οι παίκτες του Πανιωνίου Αντώνης Σαπουντζής και Μίλινκο Πάντιτς.
34
Θύμα εμπρηστών έπεσαν μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών, την Τρίτη τα ξημερώματα, οι παίκτες του Πανιωνίου Αντώνης Σαπουντζής και Μίλινκο Πάντιτς.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό τα αυτοκίνητα των δύο ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Πρώτα τυλίχθηκε στις φλόγες το αυτοκίνητο του Σαπουντζή, το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, υπέστη ζημία 4 εκ. δρχ, και ύστερα από πέντε λεπτά έπιασε φωτιά και το αυτοκίνητο του Πάντιτς.
O Σαπουντζής έκανε λόγο για εμπρησμό, διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442