Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To «Prison Break» επιστρέφει: Mάικλ και Λίνκολν ξανά μαζί στο νέο τρέιλερ

To «Prison Break» επιστρέφει: Mάικλ και Λίνκολν ξανά μαζί στο νέο τρέιλερ


Μαντώ Σιώμου

Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Fox, Prison Break, επιστρέφει στην μικρή οθόνη, μετά από εφτά χρόνια, και αυτή την φορά με τον Λίνκολν Μπόροους να χρειάζεται ένα ευφυές και καλά οργανωμένο σχέδιο απόδρασης από τη φυλακή, για τον αδερφό του Μάικλ Σκόφιλντ.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, που αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο reboot, η πρεμιέρα της σειράς θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2017, ενώ ο νέος κύκλος θα αποτελείται από εννέα επεισόδια.

Η πλοκή περιστρέφεται ξανά γύρω από την επανασύνδεσή των δύο τηλεοπτικών αδερφών, που έφεραν τα πάνω κάτω στις φυλακές της Αμερικής, και τώρα και της Αφρικής. Στην νέα σεζόν, ο Λίνκολν (Ντόμινικ Πάρσελ) εντοπίζει τον υποτιθέμενο νεκρό αδερφό του, Μάικλ (Γουέντγουορθ Μίλλερ), στην φυλακή του Μαρόκο. Με την συνεργασία των διαβόητων δραπετών, Σούκρε (Αμόρι Νολάσκο), T- Μπαγκ (Ρόμπερτ Νέπερ) καιΣι-Νόουτ (Ρόκμοντ Ντάνμπαρ), αλλά και την στήριξη της πρώην γυναίκας του Μάικλ, Σάρα Τανκρέντι (Σάρα Γουέιν Κάλις), θα σχεδιάσουν τη μεγαλύτερη απόδραση της σειράς.

Μαζί με το αρχικό καστ του Prison Break θα επιστρέψει και ο δημιουργός (σεναριογράφος και παραγωγός) της σειράς Πολ Σούρινγκ. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι ξανά ο Νιλ Μόριτζ, ο Μάρτι Άντελσταϊν και ο Νταν Ολμστεντ.

Μάλιστα, ο παραγωγός Νιλ Μόριτς είχε δηλώσει, σε παλαιότερη συνέντευξή του στο in.gr, πως από όλες τις τηλεοπτικές σειρές που έχει κάνει, αυτή είναι η δουλειά για την οποία είναι περισσότερο υπερήφανος. «Είναι πιο κοντά στις ταινίες που θέλω να κάνω και στον τρόπο που βλέπω τον κόσμο. Μου αρέσει το βλέμμα της σειράς και οι υψηλού επιπέδου ιδέες που είχε».

Στη σειρά θα συμμετέχει επίσης ο ηθοποιός Μαρκ Φόιερστιν, που φημολογείται ότι θα είναι ο νέος σύζυγος της Δρ. Τανκρέντι, ονόματι Σκοτ Νες και η Ίνμπαρ Λαβί ως η ακτιβίστρια Σίμπα και νέο ειδύλλιο του Λίνκολν. Ακόμη παίζουν ο Ρικ Γιουν, ο οποίος υποδύεται έναν ιδιοφυή κλέφτη, που θα βοηθήσει τον Μάικλ να επιστρέψει από τους νεκρούς, καθώς και οι Αγκούστους Πρου και Πολ Άντελσταϊν.

Το Prison Break ξεκίνησε να προβάλλεται στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox στις 29 Αυγούστου 2005, και παρακολουθούσε την ιστορία του αποφασισμένου Μάικλ Σκόφιλντ, να σώσει τον καταδικασμένο σε θάνατο αδερφό του, Λίνκολν Μπάροους, βοηθώντας τον να δραπετεύσει από την φυλακή.

Η σειρά διήρκεσε τέσσερα χρόνια, από το 2005 μέχρι το 2009 και έγινε αμέσως επιτυχία, κερδίζοντας μάλιστα και υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Ο πρωταγωνιστής Ντόμινικ Πάρσελ, είχε δηλώσει στο παρελθόν πως εδώ και καιρό το στούντιο, ήθελε να επαναφέρει τη σειρά, αλλά ο φίλος του και συνεργάτης, Γουέντγουορθ Μίλλερ, είχε σχεδόν αποσυρθεί από τον χώρο.

Φυσικά, υπάρχουν πολλά ακόμα αναπάντητα ερωτήματα για το Prison Break, κυρίως για την επιβίωση του Μάικλ, που αναμένουμε να ανακαλύψουμε μέχρι το φθινόπωρο.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024