Ελεονώρα Μελέτη – Αισθησιακή φωτογραφία και δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άνδρα της
Η παρουσιάστρια μίλησε με πολύ όμορφα λόγια
Η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή την επέτειο γάμου με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, έκανε μια σπάνια εξομολόγηση στην οποία αναφέρει κυρίως τα… αρνητικά του.
Η παρουσιάστρια δεν συνηθίζει δημόσιες εξομολογήσεις γι αυτό και σε αυτό το post της αποφάσισε να μιλήσει για τα… ελαττώματα του άντρα της, τα οποία φαίνεται ότι λατρεύει.
Όλα αυτά, συνοδευόμενα από μια άκρως αισθησιακή φωτογραφία των δυο τους, μέσα από τον φακό της Ρούλας Ρέβη.
Διαβάστε την σπάνια εξομολόγηση
«Αποφεύγω να κάνω αναρτήσεις, τοποθετήσεις κ εξομολογήσεις για τον σύζυγο, και γιατί είναι κ ο ίδιος χαμηλών τόνων, αλλά κ γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον. Για οτιδήποτε λοιπόν δεν μπορώ να ελέγξω κ να προβλέψω, δεν είμαι πάντα αυθόρμητη.
Σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση γιατί για μένα είναι παράσημο τα 4 χρόνια γάμου.
Σιγά τα πολλά θα μου πεις. Όμως στις μέρες μας, στην εποχή μας, κάθε χρόνος γάμου, είναι πέρα από ακόμα ένας χρόνος κοινής πορείας, κ ένας ακόμα χρόνος αμοιβαίας προσπάθειας για το οτιδήποτε.
Κ για κάποιους ανθρώπους για τους οποίους ο γάμος δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο, από φόβο στη δέσμευση κ όχι από αντίρρηση ή από φιλοσοφία, το «μέτρημα» έχει άλλη αξία.
Κάποιοι που μας γνωρίζουν, τον αποκαλούν «ήρωα» κ «άγιο άνθρωπο», είμαι σίγουρη όμως πως αν ο Θοδωρής μιλούσε δημόσια για μένα, θα είχε πολλά καλά να εξομολογηθεί.
Απλά τα καλά τα δικά μου, δεν τα διαφημίζω, δεν τα μοιράζομαι, κ σίγουρα δεν τα δίνω εύκολα.
Έχει κ αυτός τα «στραβά του» αλλά ειναι λιγότερα από τα καλά του!
Να ξεκινήσω με το ότι είναι μικρότερος! Ξέρεις τι σημαίνει να σε λένε Κούγκαρ?
Κ απαντώ: ξέρεις τι είναι να έχεις ΤΟ τεκνό?
Δεύτερον έχει τις χειρότερες παντόφλες που έχω δει στη ζωή μου. Κ δεν παθαίνουν τίποτα οι σιχαμένες, 4 χρόνια οι ίδιες.
Τρίτον, έχει σχεδόν εμμονική Πειθαρχία, στο οτιδήποτε αποφασίσει κ μένα αυτό με σκοτώνει γιατί είμαι «ο,τι να ναι», λυπάμαι!
Για να μην αναφέρω ότι πάντα τον περιμένω να ετοιμαστεί για να φύγουμε . Μιλάμε για ώρα.
Εκνευριστικά τακτικός, σπαστικά οργανωτικός, κ απελπιστικά λεπτομερής.
Μην περιμένετε να πω τα καλά του, κ αυτό γιατί … απλά … δεν είμαι χαζή!
Ένας από τους λόγους που δεν έχουμε πολλά στιγμιότυπα στα σοσιαλ είναι κ γιατί δεν θέλω να τον βλέπουν κ πολλά πολλά μάτια… επομένως χρόνια μας πολλά κ χωρίς tag, χωρίς mention.
Υγ: σε 24 ώρες η ανάρτηση αυτή θα αυτοκαταστραφεί»
Δείτε την ανάρτηση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Εφιαλτικά σενάρια για το 2026 – Τι προβλέπουν οι ειδικοί
- Οι φιλοδοξίες του Ερντογάν, μεγαλύτερες από τις δυνατότητες της Τουρκίας – Τι εξηγεί Τουρκάλα ειδικός
- ΟΗΕ: Οι ΗΠΑ δεσμεύτηκαν για χρηματοδότηση δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ανθρωπιστική βοήθεια
- Με ένα θερμό χειροκρότημα το τελευταίο «αντίο» στη Σύλβα Ακρίτα
- Κορόνα: «Αυτό είναι το χρονικό πλαίσιο για την αναδόμηση – Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει»
- Περιφέρεια προσφέρει επίδομα 300 ευρώ σε νεοδιοριζόμενους γιατρούς
- Οι καλλιτέχνες που χάσαμε το 2025, μέσα από τα δικά τους λόγια
- Τουρκία: Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε μάχη με μέλη του ΙΚ στην επαρχία Γιάλοβα – Σκοτώθηκαν και έξι τζιχαντιστές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442