Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρύφωνας Σαμαράς - «Πιστεύω είμαι αρκετά άντρας για να βάλω φουστανέλα»

Τρύφωνας Σαμαράς – «Πιστεύω είμαι αρκετά άντρας για να βάλω φουστανέλα»

Οι λαμπερές συνεργασίες, τα «επεισόδια» στο J2US & η επέμβαση που μετάνιωσε

«Όταν ήμουν μικρός η μητέρα μου, μού έλεγε να ασχοληθώ με την κομμωτική. Δεν ήμουν τόσο καλός στο σχολείο και ο μπαμπάς μου, μου είπε θα σε πάρω μαζί μου στην οικοδομή. Δεν μπόρεσα να σηκώσω τον τενεκέ, και άρχισα την ηλιοθεραπεία», περιέγραψε ο ίδιος για τους γονείς του και την απόφασή του να ασχοληθεί με την κομμωτική.

«Για μια μητέρα είναι δύσκολο να αποδεχτεί κάποια πράγματα και κάποια θέλω του παιδιού της. Η μαμά μου, μου έλεγε για πλάκα “Τι να το κάνω που έγινες ο Τρύφωνας Σαμαράς, εγώ ήθελα παιδάκια να παντρευτείς”», συνέχισε στο ίδιο θέμα.

«Από πολύ μικρός μου δόθηκαν ευκαιρίας. Μία με τον Ασλάνη, μία με τον Κωστέτσο και την Κριθαριώτη, χτένισα 50 σούπερ μοντέλα από το εξωτερικό», είπε ο αγαπημένος κομμωτής για το ξεκίνημά του.

«Δε χρειάστηκε να φύγω γιατί άρχισα να βγάζω αρκετά χρήματα στην Ελλάδα. Δεν ήθελα να κάνω τους γάμους, επειδή όλοι είναι με τις οικογένειες και τις νύφες. Έτσι άρχισα να ζητάω παραπάνω λεφτά για να μη με παίρνουν. Μια φορά είχα ζητήσει 5.000 ευρώ, γιατί δεν ήθελα να πάω», είπε για το πώς απέφυγε να χτενίζει νύφες.

Μιλώντας για το πέρασμά του από το J2US, και το «επεισόδιο» με τη Δέσποινα Βανδή όταν ο ίδιος φόρεσε φουστανέλα, ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε ότι «Νομίζω ότι η Δέσποινα ήταν υπερβολική. Αυτό που έκανα δεν ήταν να προσβάλω, τιμάω την Ελλάδα, τιμάω το άκουσμα της φουστανέλας. Πιστεύω ότι είμαι αρκετά άντρας και στη συμπεριφορά μου στο να βάλω φουστανέλα».

«Είχα ιδιαίτερη αδυναμία στον κ. Φασουλή, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που θαυμάζω. Είναι του στυλ “Έλα μωρέ, ένα σόου ήταν, δε δίνω βάση”», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα, σχετικά και με τον Σταμάτη Φασουλή.

Μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από το Λάκη Γαβαλά και την αντίδρασή του, ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε ότι «Τα είπα όντως αυτά για τον Λάκη Γαβαλά. Είναι ένας άνθρωπος που θαύμαζα, αλλά έχει πει τόσα πράγματα για εμένα που δε θέλω να μιλήσω ξανά μαζί του. Τον είπα “τρελή του Σαγιό” γιατί είχε πει για εμένα πως ό,τι έχω κάνει στο J2US είναι δεύτερα».

«Η αισθητική επέμβαση στα χείλη ήταν κάτι που μετάνιωσα. Όταν ήμουν μικρός μου έλεγαν ότι είμαι πολύ ωραίος, ότι θα γίνω μοντέλο, αλλά ότι είχα μικρά χείλη, και μου μπήκε στο μυαλό. Ταλαιπωρήθηκα γιατί ο γιατρός, αντί να μου βάλει υαλουρονικό ή κολλαγόνο, μου έβαλε σιλικόνη και δεν έφευγε», ανέφερε για την παρέμβαση που έκανε στην εξωτερική του εμφάνιση.

Μιλώντας για τα διάσημα μοντέλα που έχει χτενίσει, ο ίδιος αποκάλυψε ότι «Η Ναόμι Κάμπελ δεν εμπιστευόταν. Ήθελε να νιώσει ότι είσαι δικός της άνθρωπος. Μου ζήτησε σίδερο στα μαλλιά και της είπα ότι θα στα ισιώσω με το πιστολάκι. Μόλις της τα έκανα και είδε ότι μπορώ να την κάνω όμορφη, με εμπιστεύτηκε. Η Κέιτ Μος είχε τα πιο αχτένιστα μαλλιά που είχα δει στη ζωή μου. Δε χτενιζόντουσαν με τίποτα. Έβγαλα ένα ματσάκι μαλλιά από την Κέιτ Μος και τα είχα κρατήσει μέχρι πρότινος, να τα έχω στη συλλογή μου».

«Φταίω εγώ για τη διακοπή της συνεργασίας μας με τη Ρούλα Κορομηλά. Ήταν περισσότερα τα χρήματα για να κάνω τη Βίσση και τη Μπάρμπα, και είπα “Θα κάτσω να κάνω τη Ρούλα που την κάνω κάθε βδομάδα;”. Είχαμε πολύ ωραία συνεργασία με τη Ρούλα. Με άκουγε, ήθελε κάθε βδομάδα να βγαίνει διαφορετική», είπε για τη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά.

«Η Ρούλα μύριζε υπέροχα, μοσχοβολούσε πάντα, το ίδιο και η Τζένη Μπαλατσινού. Κάποιες άλλες, όχι. Με τη Τζένη Μπαλατσινού δεν έχουμε τις σχέσεις που είχαμε, χωρίς να έχουμε τσακωθεί ή να έχουμε πει λόγια ο ένας στον άλλο», ανέφερε για τη Τζένη Μπαλατσινού.

«Δεν ήταν να μπω εξώφυλλο στο Nitro. Την ώρα που φωτογραφιζόμουν μού έπεσε το παντελόνι και βγήκε η φωτογραφία με το εσώρουχο», αποκάλυψε κλείνοντας ο Τρύφωνας Σαμαράς σχετικά με το εξώφυλλό του στο περιοδικό Nitro.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024