Ο Λούκας Σίμονερ «στρίμωξε» τους παίκτες του Ολυμπιακού και τους έκανε ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα. «Ποιος είναι ο κορυφαίος προπονητής της Euroleague».
Άλεκ Πίτερς, Τάισον Γουόρντ, Εβάν Φουρνιέ, Σακίλ ΜακΚίσικ και Τόμας Γουόκαπ, κλήθηκαν να απαντήσουν και όπως ήταν φυσικό ο Γιώργος Μπαρτζώκας συγκέντρωσε αρκετές «ψήφους».
Συγκεκριμένα, οι ΜακΚίσικ, Γουόκαπ και Γουόρντ επέλεξαν τον Έλληνα τεχνικό, ο Πίτερς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ ο Φουρνιέ απάντησε χαρακτηριστικά: «Θα το προσπεράσω αυτό».
Δείτε το βίντεο με τους παίκτες του Ολυμπιακού να απαντούν για τον κορυφαίο παίκτη της Euroleague
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30