Σάββατο 11 Απριλίου 2026
weather-icon 14o
Βάρη: Επεισοδιακή καταδίωξη διαρρηκτών με πυροβολισμούς – Αναζητούνται τρεις δράστες

Βάρη: Επεισοδιακή καταδίωξη διαρρηκτών με πυροβολισμούς – Αναζητούνται τρεις δράστες

Οι δράστες έκαναν διάρρηξη σε σπίτι στη Βάρη - Για να διαφύγουν επιχείρησαν να εμβολίσουν με το όχημά τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και αυτοί απάντησαν πυροβολώντας τρεις φορές στα λάστιχα

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής όταν η Αστυνομία ενημερώθηκε από περίοικους για διάρρηξη που ήταν σε εξέλιξη σε κατοικία επί της οδού Σίφνου στη Βάρη.

Όταν στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισα τρεις δράστες να διαφεύγουν με ένα λευκό SUV.

Η καταδίωξη

Ακολούθησε καταδίωξη και στη συμβολή των οδών 2ας Μεραρχίας και Χαραυγής, προκειμένου να διαφύγουν, οι διαρρήκτες επιχείρησαν με το όχημα τους να εμβολίσουν τις μοτοσυκλέτες των αστυνομικών.

Τότε, ένας από τους αστυνομικούς έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου και πυροβόλησε τρεις φορές προς τα ελαστικά του οχήματος των δραστών.

Τελικά, ο οδηγός του οχήματος άλλαξε πορεία και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή να συνεχίζονται.

Τράπηκαν σε φυγή

Οι τρεις διαρρήκτες φαίνεται ότι πρόλαβαν και απέσπασαν χρηματικό ποσό εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων του σπιτιού.

Την προανάκριση ανέλαβε το ΤΔΕΕ Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, ενώ εντοπίστηκαν και οι τρεις κάλυκες από τις βολές που πραγματοποίησε ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Απριλίου 2026
Cookies