Τρία ματς περιλαμβάνει το σημερινό (28/2) πρόγραμμα της Super League, στην πρώτη μέρα της 23ης αγωνιστικής, με τις αναμετρήσεις ΟΦΗ – ΑΕΛ Novibet, Ατρόμητος – Παναιτωλικός και Κηφισιά – Λεβαδειακός.
Οι Κρητικοί θέλουν να διατηρήσουν το καλό μομέντουμ που έχουν, την ώρα που η ΑΕΛ θέλει να συνεχίσει να μαζεύει βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.
«Μάχη» για το 5-8 και την… ουρά της Super League
Παράλληλα, στο Περιστέρι, ο Παναιτωλικός επίσης δίνει τη δική του «μάχη» και ψάχνει αντίδραση, την ώρα που ο Ατρόμητος παλεύει για τις θέσεις 5-8.
Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, η Κηφισιά που παλεύει για την παραμονή, φιλοξενεί τον Λεβαδειακό που μετά από σερί αρνητικά αποτελέσματα θέλει να ξαναμπεί σε τροχιά τετράδας, πριν αντιμετωπίσει τον πέμπτο Παναθηναϊκό.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν ξανά σπουδαίος κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Δείτε τα μετάλλια που έχει κατακτήσει ο εξαιρετικός αθλητής του Ολυμπιακού.