Βαθμολογία Euroleague: Με εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα με 92-85 επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας για την 18η αγωνιστική της Euroleague.
Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βελτίωσε το ρεκόρ της στο 12-6 (όσο έχουν και η Βαλένθια με τη Μπαρτσελόνα) και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή.
Από εκεί και πέρα η Φενέρμπαχτσε πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής με τη Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με 72-71. Η ομάδα του Σάρας βελτίωσε το ρεκόρ της στο 11-6 έχοντας και ένα ματς λιγότερο αυτό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ που έχει αναβληθεί.
Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες έχουν απολογισμό 9-7 και την Παρασκευή (26/12) αντιμετωπίζουν στην Ιταλία τη Βίρτους στις 21:30.
Από εκεί και πέρα σε παιχνίδι που κρίθηκε σε δύο παρατάσεις η Βιλερμπάν «λύγισε» την Αναντολού Εφές με 103-99 στο ματς της αγωνιστικής, ενώ η Παρί είχε ρίξει «100άρα» λίγο νωρίτερα στον Ερυθρό Αστέρα επικρατώντας με 102-92.
Νωρίτερα η Ντουμπάι BC πήρε πολύτιμη νίκη με 99-92 επί της Αρμάνι Μιλάνο, ενώ η Χαποελ Τελ Αβίβ που επιβλήθηκε με 82-72 της Μπάγερν στο Μόναχο δείχνοντας οτι μπορεί να καταφέρει και χωρίς τον ηγέτη της τον Μίτσιτς που τραυματίστηκε και θα μείνει μερικές εβδομάδες εκτός δράσης.
Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει ρεκόρ 13-5 και παραμένει μόνη πρώτη.
Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Euroleague
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».