«Καρφιά» από Ντε Λαουρέντις στον Σπαλέτι: «To πραγματικό Σκουντέτο ήταν το περσινό, όχι αυτό του 2023»
Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έριξε τα... καρφάκια του προς τον πρώην προπονητή της ομάδας Λουτσιάνο Σπαλέτι σε σχέση με την αξία του πρωταθλήματος που κατέκτησε.
Μπορεί το 2023, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της, η Νάπολι να κατέκτησε πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 33 ολόκληρα χρόνια (το προηγούμενο ήταν το 1990 επί εποχής Ντιέγκο Μαραντόνα), οι σχέσεις όμως του νυν προπονητής της Γιουβέντους, Λουτσιάνο Σπαλέτι, με τον ιδιοκτήτη της Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν είναι και οι καλύτερες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 76χρονος παράγοντας θεωρεί πιο σημαντικό το πρωτάθλημα που κατέκτησαν οι Ναπολιτάνοι πέρσι με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο τους και όχι εκείνο με τον Σπαλέτι.
Συγκεκριμένα μιλώντας στα Gazzetta dello Sport Awards, Ντε Λαουρέντις είπε πως το περσινό πρωτάθλημα είχε «την ένταση ενός θρίλερ» και ήταν πολύ πιο δύσκολο από εκείνο που κατέκτησε ο Σπαλέτι το 2023.
Αναλυτικότερα ο πρόεδρος της Νάπολι σχολίασε: «Το πρώτο ήταν κάπως… δεδομένο, βάσει της πορείας από την αρχή. Το δεύτερο, όμως, είναι το πραγματικό Σκουντέτο, επειδή… ιδρώσαμε μέχρι το τέλος. Ήταν σαν θρίλερ: όμορφο και επίπονο. Το σασπένς το έκανε ακόμα πιο απολαυστικό».
Ο πρόεδρος συνέχισε λέγοντας πως η μάχη με την Ίντερ μέχρι την τελευταία αγωνιστική και η τελική επικράτηση επί της Κάλιαρι δημιούργησαν «ένα αποτέλεσμα αντάξιο μπλοκμπάστερ ταινίας».
Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς της Νάπολι, καθώς τους έφερε το πρώτο πρωτάθλημα της μετά «Μαραντόνα εποχής». Ο Ντε Λαουρέντις δεν είχε κανένα πρόβλημα να μειώσει την επιτυχία του 65χρονου προπονητή.
- Μεγάλη στιγμή για την ΑΕΚ – Κοντράρεται με την «πρωτάρα» Ρίτας για την κούπα του BCL
- Πάρτι στα αποδυτήρια της Φενέρμπαχτσε και… μπουγέλο στον Γιασικεβίτσιους (vid)
- Σκάνδαλο κατασκοπείας στο αγγλικό ποδόσφαιρο, για… 200.000.000 λόγους!
- Βαλένθια: Οι πανηγυρισμοί στη «Roig Arena» μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (vid)
- Γιουβέντους: Χωρίς Champions League ανοίγει «τρύπα» 100 εκατ. ευρώ
- Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-2: Πήρε τη ματσάρα και «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση
- Αταμάν: «Η Βαλένθια έπαιξε καλύτερα από εμάς και άξιζε να κερδίσει»
- Σάκκαρη – Ριμπάκινα 0-2: Αποκλεισμός στον δεύτερο γύρο για την Μαρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442