Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με γκολ του Νμέτσα, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 15’ με τον Σανκαρέ και στο 68’ έκαναν την ολική ανατροπή με τον Γκιμπς – Γουάιτ. Στο 90+1’ μάλιστα σκόραραν και τρίτο γκολ με πέναλτι του Άντερσον.
Ένα πάρα πολύ σημαντικό τρίποντο για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που ανέβηκε στους 9 βαθμούς, ενώ Λιντς παρέμεινε στους 11.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 12ο λεπτό με τον Γκιμπς-Γουάιτ, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα η Λιντς έκανε το 1-0 με διαγώνιο σουτ του Ενμέτσα, μετά από πάσα του Άαρονσον. Η απάντηση των γηπεδούχων, ωστόσο, ήταν άμεση και στο 15’ ο Σανκαρέ ισοφάρισε σε 1-1, μετά από σέντρα του Εντόι. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η Νότιγχαμ πίεσε για την ανατροπή και στο 68’ έκανε το 2-1 με κεφαλιά του Γκιμπς-Γουάιτ, μετά από σέντρα του Χάτσινσον. Οι γηπεδούχοι ήλεγξαν το παιχνίδι και στο 90+1’ μάλιστα έκαναν το 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άντερσον.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Σον Ντάις ως προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League, με τους Reds να φτάνουν σε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.
Τρίποντο για την Άστον Βίλα κόντρα στην Μπόρνμουθ με το επιβλητικό 4-0. Στο 28’ ο Μπουεντία με άψογη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους και στο 40’ ο Ονάνα με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0. Στο 77’ ο Μπάρκλεϊ σκόραρε με κεφαλιά για το 3-0 και στο 82’ ο Μάλεν διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ματετά, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ, ενώ στο 8’ ο Χέντερσον απέκρουσε το σουτ του Γκόμεθ. στο 40’ η Κρίσταλ Πάλας είχε μια ακόμα τελική, αυτή τη φορά με τον Γουόρτον, αλλά και το δικό του σουτ έφυγε άουτ. Στο 46’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Χέντερσον είπε «όχι» στον Μίντε. Στο 89’ ο Τζίμας βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει και στο 90+6’ ο Φερμπρούχεν απέκρουσε το σουτ του Πίμο, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν πόντο.
O Ναντίρ Χίφι είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στην Euroleague, έχει ανανεώσει με την Παρί, όμως στο εξωτερικό κάνουν λόγο για ένα «καυτό» καλοκαίρι – Ποιες είναι οι 2+1 επιλογές που έχει ο 23χρονος και τα δεδομένα με το συμβόλαιο του.
Στις δυσκολίες που θα συναντήσει η Θέλτα στα ματς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ του Europa League, αναφέρθηκε ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας, Ιάγκο Άσπας.
Οι οπαδοί της Βέλο έκαναν «ντου» στο προπονητικό κέντρο και ουσιαστικά ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας -αν χρειαστεί- να τραυματίσουν τον Νεϊμάρ στο επικείμενο ματς με τη Σάντος – Επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου και... ψύχραιμη απάντηση του Βραζιλιάνου σούπερσταρ.