Αταμάν για τον τραυματισμό του Χολμς: «Μου είπαν ότι θα μείνει εκτός για ένα μήνα»
Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ρισόν Χόλμς.
Στον τραυματισμό του Ρισόν Χολμς αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 99-85. Ο Τούρκος προπονητής του Τριφυλλιού στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι ο Ρισόν Χολμς θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Μου είπαν ότι είναι σοβαρός ο τραυματισμός στον γόνατο και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον έναν μήνα. Ελπίζω να μην είναι κάτι πιο σοβαρό. Θα δούμε αύριο μετά τις εξετάσεις».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ρισόν Χολμς χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε ως τραυματίας μετά από μία φάση κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου σε μια «μονομαχία» με τον Ντιμπαρτολομέο.
Ο Χολμς, αφού αποχώρησε από το παρκέ, μετέβη στη συνέχεια σε κοντινό νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442