Ο Ολυμπιακός παλεύει στο «Μονζουίκ» απέναντι στην Μπαρτσελόνα, κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με το πέναλτι του Ελ Καμπί στο 53΄όμως ο Ελβετός διαιτητής Σνάιντερ «τίναξε το ματς στον αέρα» αποβάλλοντας χωρίς λόγο τον Έσε!
Ο Έσε μάρκαρε τον Κασάδο ψηλά και αριστερά όπως επιτίθεται η ομάδα, πήρε καθαρά την μπάλα, ο άσος της Μπαρτσελόνα έπεσε στο έδαφος και έπιανε το πρόσωπό του και ο Σνάιντερ έδειξε φάουλ, έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα και απέβαλλε τον Αργεντινό αμυντικό χαφ!
Μια απόφαση που όπως φάνηκε από όλα τα ριπλέι είναι 100% λανθασμένη με τους ερυθρόλευκους να διαμαρτύρονται και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να φωνάζει για έλεγχο από το VAR.
Παρότι όμως η φάση ήταν ξεκάθαρη, παρότι με αυτή την αποβολή αλλάζουν τα δεδομένα του αγώνα υπέρ της Μπαρτσελόνα ο διαιτητής δεν άλλαξε γνώμη και από το 57΄ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο στο «Μονζουίκ».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας