Οι μικροί ποδοσφαιριστές της Σχολής Ρέντη επισκέφτηκαν την Παρασκευή (17/10) το νέο Μουσείοτου Ολυμπιακού.
Οι «πιτσιρικάδες» της Σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη επισκέφτηκαν το νέο Μουσείο του συλλόγου και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία της ομάδας και το ένδοξο παρελθόν της.
«Οι μικροί ποδοσφαιριστές από τη Σχολή Ρέντη είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το νέο Μουσείο του Ολυμπιακού και να γνωρίσουν από κοντά την ένδοξη ιστορία του Συλλόγου!», έγραψε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση και τις φωτογραφίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός από το Μουσείο:
Οι μικροί ποδοσφαιριστές από τη Σχολή Ρέντη είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το νέο Μουσείο του Ολυμπιακού και να γνωρίσουν από κοντά την ένδοξη ιστορία του Συλλόγου! 🔴⚪ pic.twitter.com/an9nWifRV4
Η παράσταση «Nomsferatu» έρχεται στο Θέατρο 104, για 10 μόνο παραστάσεις. Βασίζεται σε μία από τις πιο εμβληματικές ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου τρόμου: το Nosferatu του Φ. Β. Μουρνάου.
Επιστροφή στις νίκες μετά τη βαριά ήττα στο Βελιγράδι για τον Παναθηναϊκό, καθώς επικράτησε με 89-72 εναντίον του Περιστερίου. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Κέντρικ Ναν με 27 πόντους.
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει άπαντες πλην Καμαρά - Θυμιάνη στη διάθεσή του.