Παρελθόν από τον Παναιτωλικό ο Γιάννης Πετράκης
Ο Γιάννης Πετράκης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναιτωλικού, ύστερα από δυο χρόνια παρουσίας στην ομάδα.
Μετά τον υιό (Γιώργο Πετράκη) και ο πατέρας (Γιάννης Πετράκης) αποτελεί και επίσημα παρελθόν για την ομάδα του Παναιτωλικού.
Χθες (5/10) η ΑΕΛ Novibet είχε λύσει το συμβόλαιο του Γιώργου Πετράκη, εξαιτίας του πολύ κακού κλίματος που είχε δημιουργηθεί μετά την βαριά ήττα με 5-2 από τον Βόλο στην AEL FC Arena.
Και η ομάδα του Αγρινίου ηττήθηκε με 6-0 στην 6η αγωνιστική και έτσι και ο Γιάννης Πετράκης «χαιρέτησε» τον Παναιτωλικό, στον πάγκο του οποίου βρισκόταν εδώ και δύο χρόνια και πέρυσι τον έσωσε από τον υποβιβασμό.
«Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και ευχόμαστε στον ίδιο και τους συνεργάτες του υγεία και κάθε καλό στην επαγγελματική τους πορεία από εδώ κι εμπρός», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα του Αγρινίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:
«Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της ομάδας μας με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη. Κατά τη διάρκεια της διετούς συνεργασίας μας υπηρέτησε τον Παναιτωλικό με επαγγελματισμό, συνέπεια και πάθος, συμβάλλοντας καθοριστικά στη λειτουργία και την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας. Ι
διαίτερη αναφορά αξίζει στον άνθρωπο Γιάννη Πετράκη, για τον εξαιρετικό χαρακτήρα, το ήθος και την άψογη συμπεριφορά και στάση του απέναντι σε όλους. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και ευχόμαστε στον ίδιο και τους συνεργάτες του υγεία και κάθε καλό στην επαγγελματική τους πορεία από εδώ κι εμπρός».
.
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)




















































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442