Με δύο απουσίες, μία γνωστή αυτή του Δημήτρη Πέλκα και μία που προέκυψε μετά το ματς με τη Θέλτα και αφορά τον Φιόντορ Τσάλοφ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ (Κυριακή 5/10, 22:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν ανακοίνωσε την πλήρη αποστολή για το επερχόμενο ντέρμπι, γνωστοποίησε, όμως, ότι υπάρχουν αυτές οι δύο απουσίες, μετά και την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στη Νέα Μεσημβρία στην τακτική προετοιμασία της αναμέτρησης, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.
Ο Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία, όπως και ο Φεντόρ Τσάλοφ , ο οποίος υπέστη κάκωση στο ισχίο και θα μείνει εκτός αγώνα.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.