Διασωληνωμένο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένα 5χρονο παιδί που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με το creta24.gr, το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών, στον Άγιο Νικόλαο, όπου το παιδί παρασύρθηκε από όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Το 5χρονο παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, αφού έφερε σοβαρές κακώσεις και κατάγματα στα πλευρά.
Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κώστα Δανδουλάκη, οι γιατροί αντιμετώπισαν το περιστατικό και σταθεροποίησαν το παιδί, το οποίο κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων