Ο Τάσος Δώνης υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες, ενώ ο Γένσεν επέστρεψε από την εθνική του ομάδα και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις.
Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει τον Τάσο Δώνη στη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρομητο. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για δέκα μέρες. Αντίθετα, στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δασυγένειο, πήρε μέρος ο Φρέντικ Γένσεν, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Φινλανδίας.
Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενημέρωσε ότι παραμένουν στο τεχνικό επιτελείο οι Νικηφόρος Μπελαγιάννης (προπονητής φυσικής κατάστασης/αποκατάστασης) και Κλεάνθης Ευσταθιάδης (αναλυτής).
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (13/09, 20:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».
Το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχε ο Φρέντρικ Γένσεν, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Φιλανδίας, ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και συνεχίστηκε με τακτική (transition).
Ο Τάσος Δώνης υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο και υπολογίζεται ότι θα μείνει δέκα μέρες περίπου εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ ο Κάρλες Πέρεθ, από την πλευρά του, συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.
Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».
Ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας παραμένουν οι Νικηφόρος Μπελαγιάννης (προπονητής φυσικής κατάστασης/αποκατάστασης) και Κλεάνθης Ευσταθιάδης (αναλυτής)».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον διαιτητή.