Μετά τη φιλική αναμέτρηση Σερβίας–Σλοβενίας, ο Λούκα Ντόντσιτς πλησίασε τον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος βρισκόταν με τη μικρή του κόρη. Ο γκαρντ των Λέικερς έκανε high-five με τη μικρή, σε μια στιγμή που έγινε αμέσως viral.
Στον αγωνιστικό κομμάτι, η Σερβία επικράτησε με 106–72, ολοκληρώνοντας με νίκη την προετοιμασία της πριν από το EuroBasket 2025. Ο Γιόκιτς σημείωσε 10 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Ντόντσιτς σημείωσε 17 πόντους.
Οι δύο σταρ βρέθηκαν μετά το παιχνίδι στους καθιερωμένους χαιρετισμούς, με τον Ντόντσιτς να δείχνει και την πιο τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα του.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.