Εκτός συνέχειας από το τουρνουά του Μοντερέι έμεινε από πολύ νωρίς η Μαρία Σάκκαρη, η οποία αποκλείστηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-3) από την Ντόνα Βέκιτς, στον πρώτο γύρο.
Πλέον η Ελληνίδα τενίστρια και νούμερο 62 στον κόσμο, στρέφει την προσοχή της στο US Open που ξεκινάει στις 24 Αυγούστου.
Η τενίστρια από την Κροατία (Νο55) έκανε break νωρίς τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο σετ παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των «16» της διοργάνωσης που γίνεται στο Μεξικό.
H Σάκκαρη είχε μονάχα κάποιες εκλάμψεις στο 2ο σετ και δεν κατάφερε να βρει ρυθμό σε κανένα σημείο του παιχνιδιού με την τενίστρια από την Κροατία να παίρνει όλους τους κρίσιμους πόντους του παιχνιδιού (είχε 5/8 break points) σε σημεία που η Σάκκαρη είχε πάρει το προβάδισμα.
Αυτή ήταν η 11η φορά που συναντήθηκαν οι δύο παίκτριες, με τη Βέκιτς να παίρνει την 7η νίκη της επί της Ελληνίδας πρωταθλήτριας (7-4), ενώ στον 2ο γύρο του Μοντερέι πια, η 29χρονη θα κοντραριστεί με την Ελίζ Μέρτενς, Νο.5 στο ταμπλό.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.