Σάκκαρη – Πεγκούλα 0-2: Ήττα και αποκλεισμός από το Canadian Open
Ήττα και αποκλεισμός από τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία είδε την Τζέσικα Πεγκούλα να επικρατεί με 2-0 σετ και να την αφήνει εκτός Canadian Open.
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τζέσικα Πεγκούλα τα ξημερώματα της Πέμπτης (31/7), γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 σετ στον δεύτερο γύρο του Canadian Open στο Μόντρεαλ.
Η Αμερικανίδα, Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχος του τίτλου, επέβαλε τον ρυθμό της και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Σάκκαρη που δεν κατάφερε να την πιέσει πολύ.
Η Μαρίαμ Σάκκαρη και η ήττα από την Τζέσικα Πεγκούλα
Από εκεί και πέρα, η Πεγκούλα εμφανίστηκε σταθερή και αποτελεσματική κατακτώντας το πρώτο σετ με 7-5. Στο δεύτερο σετ πέτυχε άμεσα break στο πρώτο service game της Σάκκαρη, πήρε προβάδισμα με 4-1 και διατήρησε τον έλεγχο έως το τέλος, ολοκληρώνοντας τη νίκη της με 6-4.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελληνίδα τενίστρια, παρά την προσπάθειά της να επιστρέψει στη διεκδίκηση του αγώνα, δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση, μένοντας εκτός συνέχειας στο τουρνουά του Μόντρεαλ.
Παρά τον αποκλεισμό της από τη δις υπερασπίστρια του τίτλου στο Μόντρεαλ, η Ελληνίδα τενίστρια σημειώνει άνοδο τεσσάρων θέσεων, ανεβαίνοντας στο Νο68 της WTA Rankings. Σε περίπτωση που η Καναδέζα Μπόκο προκριθεί στον τρίτο γύρο, η Μαρία Σάκκαρη θα χάσει μια θέση.
Επόμενος σταθμός για τους κορυφαίους εκπροσώπους του ελληνικού τένις, το Cincinnati Open που ξεινά στις 7 Αυγούστου.
- Απόφαση-σταθμός: Οι αθλητικές ποινές μπορούν να ανατραπούν από ανεξάρτητο δικαστή
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Χατζηδιάκο (vid)
- Βενγκέρ: «Παρακολουθώ τον Τζόλη εδώ και καιρό – Είναι ατρόμητος και δεν κρύβεται ποτέ στο παιχνίδι»
- Ο Γιαμπουσέλε από το «T-Center»: «Διαφορετικά χρώματα, ίδια νοοτροπία» (pic)
- «Προφορική συμφωνία της Μπεσίκτας με τον Σαλάχ»
- Η Ντουμπάι, ο Ολυμπιακός και το «παζλ» με τον Γουόκαπ
- Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «4» του Gstaad Open (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442