Νίκη με αυτογκόλ για τη Σαμσουνσπόρ πριν τον Παναθηναϊκό (0-1)
Η Σαμσουνσπόρ έκανε το 2Χ2 στο τουρκικό πρωτάθλημα με το 1-0 στην έδρα της Κοτσαέλισπορ χάρη σε ένα αυτογκόλ.
Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα Τουρκίας κατέγραψε η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα Play Off του UEFA Europa League, Σαμσουνσπόρ. Η ομάδα του Τόμας Ρέις επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Κοτσαέλισπορ εκτός έδρας, παίζοντας με παίκτη παραπάνω σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.
Σε παιχνίδι με τέσσερα δοκάρια (από δύο για κάθε ομάδα), τη διαφορά έκανε ένα αυτογκόλ, αυτό που σημείωσε από σπόντα ο τερματοφύλακας της Κοτσαέλισπορ, Αλεκσάνταρ Γιοβάνοβιτς, στο 82ο λεπτό. Νωρίτερα, στο 44′, είχε αποβληθεί ο Σαμέτ Γιαλτσίν των γηπεδούχων για σκληρό φάουλ.
Η Σαμσουνσπόρ έκανε το 2/2 και πέρασε, έστω προσωρινά στην κορυφή, μπαίνοντας με ανεβασμένη ψυχολογία στην τελική ευθεία για το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό (21/8, 21:00).
Η σύνθεση της Σαμσουνσπόρ: Κοτσούκ, Γιαβρού, Σάτκα, Φαν Ντρόγκελεν, Τόμασον, Γιουκτσέλ (46’ Μακουμπού), Εντσάμ, Ντιματά (69’ Μούχα), Χολς (69’ Αϊντογκντού), Κιλίντς (77’ Γκιονούλ), Μουαντιλματζί (90’+2’ Τσιφτ).
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)












































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442