Περιπέτειες για τον Ντανίλο Γκαλινάρι και την οικογένειά του, καθώς όπως αποκάλυψε η «Daily Mail» σε δημοσίευμά της η έγκυο σύζυγος του γνωστού Ιταλού καλαθοσφαιριστή, Ελεονόρα Μπόι, δαγκώθηκε από καρχαρία στο δημοφιλές θέρετρο Καρολίνα του Πουέρτο Ρίκο όπου και αγωνίζεται ο αθλητής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, το Τμήμα Φυσικών και Περιβαλλοντικών Πόρων του Πουέρτο Ρίκο κατέληξε πως το δάγκωμα που δέχθηκε η 39χρονη γυναίκα στον μηρό φαίνεται πως είναι από καρχαρία, με την κατάστασή της ευτυχώς να είναι σταθερή.
Τι λένε οι αρχές για τη σύζυγο του Ντανίλο Γκαλινάρι
Οι Αρχές της χώρας δεν είχαν αποκαλύψει την ταυτότητά της για λόγους ασφαλείας, ο αρχηγός της Δημοτικής Αστυνομίας της Καρολίνα, Ρουμπέν Μογιένο, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τη σύζυγο του Ντανίλο Γκαλινάρι, όπως μετέδωσε η εφημερίδα «El Nuevo Día».
Η 39χρονη μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του Ρίο Πιέδρας για να δεχθεί ιατρική φροντίδα, ενώ η βιολόγος του Τμήματος Φυσικών και Περιβαλλοντικών Πόρων του Πουέρτο Ρίκο, Νίλντα Χιμένεζ, που εξέτασε τις φωτογραφίες από το δάγκωμα ξεκαθάρισε ότι τα χαρακτηριστικά του θα μπορούσαν να συμβαδίζουν με αυτά καρχαρία!
«Βάσει των φωτογραφιών που λάβαμε, πιστεύουμε ότι τα χαρακτηριστικά του δαγκώματος είναι συμβατά με αυτά καρχαρία, αλλά για να το επιβεβαιώσουμε απαιτούνται αναλύσεις. Για αυτό το λόγο ζητήθηκαν δείγματα από το ιατρικό προσωπικό, τα οποία, αν υπάρχουν, θα εξεταστούν άμεσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος μαζί με την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα εγκαινίασαν το ανακαινισμένο φυσικοθεραπευτήριο στο ΟΑΚΑ και έκαναν έκπληξη στον Μίλτο Τεντόγλου.
Οι δύο ομάδες, αλλά και ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου, απέτισαν φόρο τιμής στον αείμνηστο Μιλτιάδη Μαρινάκη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με αγάπη τον Ολυμπιακό αλλά και το πειραϊκό ποδόσφαιρο.
Πολύ ενδιαφέρουσες ατάκες από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόσα, για τις δύο ελληνικές ομάδες αλλά και τον Τούρκο προπονητή των «πράσινων».