Παίκτης της Κλαμπ Μπριζ θα παραμείνει έως το 2029 ο Χρήστος Τζόλης, καθώς υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον βελγικό σύλλογο.
Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο βελγικό πρωτάθλημα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων η Αταλάντα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Ο Τζόλης εκτοξεύθηκε στα χέρια του Νίκι Χάγιεν, καθιστώντας τον ένα χρήσιμο «εργαλείο» για την ομάδα του. Σε 56 συμμετοχές, ο Τζόλης μέτρησε 21 γκολ και 16 ασίστ και συνέβαλε τα μέγιστα τόσο στην κατάκτηση του Κυπέλλου, όσο και στο κυνήγι του πρωταθλήματος μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Conference League, η Ράγιο Βαγιεκάνο γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Μαγιόρκα για την La Liga.
Ο Στρεφέτσα άνοιξε το σκορ, ο ΜακΤόμινεϊ ισοφάρισε μεν, αλλά η Νάπολι δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς και στραβοπάτησε στην έδρα της Πάρμα (1-1), για την Serie A.