Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Νόζια Γούλφολκ.
Η πολύπειρη Αμερικανίδα γκαρντ, αποτελεί ακόμη μια σημαντική μεταγραφική κίνηση της ομάδας μπάσκετ γυναικών του συλλόγου, ενόψει της νέας σεζόν.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Νόζια Γούλφολκ. Η Αμερικανίδα γκαρντ (ημ. γέννησης 22/2/1998, 1,77μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.
Την τελευταία διετία, η Νόζια Γούλφολκ αγωνίστηκε στη Γαλλία, με τη φανέλα της Λαντερνό, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 14,8 πόντους, 5,4 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ και 3,0 κλεψίματα. Ξεκίνησε την καριέρα της από το κολλέγιο Φλόριντα Στέιτ (2016-20) και στη συνέχεια, αγωνίστηκε σε Σπορτίβα (Πορτογαλία), Εσπερίδες Καλλιθέας, Αλ Ριγιάντι (Λίβανος) και Λαντερνό.
Κατά το διάστημα παρουσίας της στο ελληνικό πρωτάθλημα, η Νόζια Γούλφολκ μέτρησε κατά μέσο όρο 20,9 πόντους, 5,4 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ και 3,7 κλεψίματα».
Οι δηλώσεις της Γούλφολκ:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που εντάσσομαι στον Ολυμπιακό. Νιώθω μεγάλη τιμή. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο και τον οργανισμό, για την ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ, να εξελιχθώ και να συνεισφέρω σε μια ομάδα με μεγάλους στόχους. Είμαι έτοιμη να καταβάλω τη μεγαλύτερη προσπάθεια που μπορώ και να προσφέρω ό,τι έχω στο γήπεδο. Να συνεισφέρω όπου χρειάζεται, να δουλέψω σκληρά, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Ας κάνουμε αξέχαστη αυτή τη σεζόν».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.