Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους της Αττικής, καθώς οι καθυστερήσεις είναι σημαντικές.
Ειδικότερα, στο κόκκινο είναι η λεωφόρος Κηφισού από τη Λυκόβρυση μέχρι το Αιγάλεω και η Αττική Οδός από τα Βριλήσσια μέχρι το Γέρακα. Επίσης, αρκετή κίνηση παρατηρείται στον κόμβο της Αττικής Οδού προς Αθηνών – Λαμίας.
Παράλληλα, με μικρές ταχύτητες πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους του κέντρου της πρωτεύουσας.
Συγκεκριμένα, σοβαρά προβλήματα σημειώνονται στη λεωφόρο Συγγρού από το ύψος της Νέας Σμύρνης μέχρι το κέντρο, στη Βασ. Κωνσταντίνου, τη Βασ. Σοφίας, στη Μεσογείων και τη λεωφόρο Κηφισίας.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας