Γιασικεβίτσιους: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε έτοιμοι για τo Final 4»
O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την εικόνα της Φενέρμπαχτσε μετά την ήττα από την Μπεσίκτας και τόνισε ότι η ομάδα του δεν είναι έτοιμη ενόψει του Final-4 και τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.
Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μπεσίκτας με 72-62, για την 29η αγωνιστική της Super Lig και η εικόνα της προβλημάτισε τον προπονητή της, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Ο Λιθουανός είπε πως στην αναμέτρηση με τη «συμπολίτισσα» έλειπε το κίνητρο από τους παίκτες του, κάτι το οποίο χαρακτήρισε απαράδεκτο. Είπε πως η ομάδα έχει προβλήματα και τραυματισμούς, ενώ δήλωσε πως δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα πριν το Final-4 και τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό (23/5, 18:00).
Κλείνοντας τις δηλώσεις του, τόνισε ότι η Φενέρμπαχτσε δεν είναι έτοιμη για την τελική φάση της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιασικεβίτσιους:
«Πρώτα απ’ όλα, αυτό που έλειπε σήμερα ήταν το κίνητρο. Είναι απαράδεκτο να θέλει η Μπεσίκτας περισσότερο από εμάς αυτό το ματς. Δεν μπορούμε να είμαστε έτοιμοι για το Final Four παίζοντας έτσι. Φυσικά έχουμε προβλήματα, τραυματισμούς και δεν έχουμε πολύ χρόνο προετοιμασίας. Δεν μπορώ να αλλάξω πολλά πράγματα αυτήν τη στιγμή, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαστε έτοιμοι για τo Final 4»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.