Ο Βασίλης Σπανούλης πανηγύρισε την πρώτη του πρόκριση σε Final Four της Euroleague με τη Μονακό, καθώς νίκησε το Game 5 απέναντι στη Μπαρτσελόνα.
Ο Γιώργος Πρίντεζης έστειλε το δικό του μήνυμα στον πάλαι ποτέ συμπαίκτη του για την πρόκριση αλλά και τον ημιτελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Πρίντεζης έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στον V-Span, στον οποίο ευχήθηκε η πρώτη ναι μεν καλή τύχη, όμως είπε πως χρειάζεται λίγο ακόμα για να… ψηθεί και του ευχήθηκε η πρώτη του Ευρωλίγκα να είναι με τον Ολυμπιακό.
Δείτε τι είπε ο Πρίντεζης για τον Σπανούλη
🥹 Το μήνυμα του Γιώργου Πρίντεζη στον Βασίλη Σπανούλη που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Final Four της Euroleague! #olympiacosbcpic.twitter.com/NyyN3to58n
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.