Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ για το Game 5 των playoffs της EuroLeague, στον αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four του Άμπου Ντάμπι, εκεί που περιμένει τον αντίπαλό της ήδη η Φενέρμπαχτσε.
Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει στην διάθεσή του τους ίδιους παίκτες με το τέταρτο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, συνεπώς δεν υπάρχει καμία έκπληξη στο ρόστερ.
Απόντες οι γνωστοί εδώ καιρό, Μάριους Γκριγκόνις και Ματίας Λεσόρ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.
Η δωδεκάδα του Αταμάν: Καλαϊτζάκης, Μπράουν, Σλούκας, Όσμαν, Παπαπέτρου, Γκραντ, Πλάις, Ναν, Γκέιμπριελ, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Γιούρτσεβεν
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.