Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (6/3, 17:15) για τον πρώτο ημιτελικό της Basket League και ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε στις δηλώσεις του πως οι παίκτες του δεν θα πρέπει να έχουν το μυαλό τους στο Final 4 του BCL που ακολουθεί.
Παράλληλα, ο προπονητής της Ένωσης έδωσε συγχαρητήρια στους Πειραιώτες για την πρόκρισή τους στο Final 4 της Euroleague.
Όσα είπε ο Σάκοτα:
«Καταρχάς, να πούμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός τελείωσε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας στη διοργάνωση, και ξέρουμε, ότι η δουλειά, που έχουμε να κάνουμε είναι η πιο δύσκολη που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.
Εμείς, πάμε να δείξουμε, ότι ξέρουμε να παίζουμε μπάσκετ και θέλουμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Ξέρουμε, ότι εδώ που έχουμε φτάσει, έχουμε πετύχει τον πρώτο στόχο μας. Είμαστε στα ημιτελικά της Stoiximan GBL. Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Προς το παρόν, μας ενδιαφέρει αυτός ο αγώνας. Δεν πρέπει να υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλη σκέψη, όταν παίζουμε σ’ ένα τέτοιο ματς. Να μην έχουμε στο μυαλό μας το Final 4 της SUNEL Arena».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να σημειώνει 21 πόντους και να είναι καθοριστικός στο τέλος και τον Σασα Βεζένκοφ να προσθέτει 24, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 87-82 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ σε ντέρμπι «θρίλερ».
Βάσει όσων αποκαλύπτει δημοσίευμα της αγγλικής «Mirror», η πρωτοπόρος της Premier League, Άρσεναλ βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτηση του Κωνσταντίνου Καρέτσα το καλοκαίρι.