Θεσσαλονίκη: Νεκρή 72χρονη στο Αγγελοχώρι – Καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα στο εξοχικό της
Νεκρή βρέθηκε μια 72χρονη γυναίκα το βράδυ της Τρίτης 29/04 στην εξοχική της κατοικία στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης.
Τραγικό θάνατο βρήκε μια 72χρονη γυναίκα στο Αγγελοχώρι στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της.
Το περιστατικό συνέβη χθες, γύρω στις 18.30, και έγινε αντιληπτό από γείτονες της ηλικιωμένης που κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά ήδη ήταν αργά καθώς είχε χάσει τη ζωή της. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού.
- «Αφιέρωμα στη Nina Simone»: Στις 6 Ιουνίου στο Theatre of the No
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Καλαμάτα: «Καθαρές» οι εξετάσεις των παιδιών – «Βοήθεια, μα γιατί» ήταν τα τελευταία λόγια της 39χρονης
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
- ΗΠΑ – Ιράν: Δοκιμάζεται η εκεχειρία, αντικρουόμενες δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις – Τι συμφώνησαν Ισραήλ και Λίβανος
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442