Άρης: Αμφίβολοι για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ οι Φαμπιάνο και Σιφουέντες
Ο Φαμπιάνο και ο Σιφουέντες δεν πήραν μέρος στην προπόνηση και η συμμετοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα κριθεί τις επόμενες μέρες.
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, για το οποίο είναι αμφίβολοι οι Φαμπιάνο και Σιφουέντες.
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σιφουέντες έκανε αποθεραπεια λόγω κάκωσης στη μέση και η συμμετοχή της στον αγώνα της Κρήτης θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
Η προπόνηση της Τρίτης ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Περιελάμβανε ενεργοποίηση με passing game, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, rondo game και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια σε μικρό χώρο. Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο» και θα μπουν στην τελική ευθεία ενόψει της αναμέτρησης στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», για την 5η αγωνιστική των playoffs (5-8) της Super League.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Η προπόνηση της Τρίτης ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο (ενεργοποίηση με passing game, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, rondo game και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια σε μικρό χώρο).
Ο Χοσέ Σιφουέντες (κάκωση στη μέση) έκανε θεραπεία, ο Φαμπιάνο Λέισμαν (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) ατομικό (καθημερινά θα γίνεται επανεκτίμηση της κατάστασής τους), ενώ ο Κίκε Σαβέριο προπονήθηκε κανονικά.
Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο “Δασυγένειο” ενόψει του αγώνα με τον Ο.Φ.Η. στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (03/05, 20:00), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs (5-8) του πρωταθλήματος “Stoiximan Super League”».
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)













































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442