Ουκρανία: Τουλάχιστον 21 τραυματίες από τις ρωσικές επιδρομές στο Κίεβο με πυραύλους και drones
Ο δήμαρχος του Κιέβου ενημέρωσε ότι το 21ο θύμα «εισήχθη σε νοσοκομείο», καθώς έδινε ολοένα υψηλότερο απολογισμό τραυματιών από την επιδρομή της Ρωσίας στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.
Τουλάχιστον 21 άνθρωποι «τραυματίστηκαν» σε επιδρομή με «εχθρικούς» πυραύλους στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, ανακοίνωσε ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο τη νύχτα χθες Τετάρτη προς σήμερα Πέμπτη (φωτογραφία, επάνω, από το Reuters/Valentyn Ogirenko).
Η επιδρομή της Ρωσίας στην ουκρανική πρωτεύουσα «έγινε με πυραύλους και drones»
BREAKING:
Potential mass-casualty event taking place in Kyiv right now as Russian ballistic missiles, cruise missiles and suicide drones are striking the city.
Reports of several residential buildings hit and the city’s streets being full of ambulances. pic.twitter.com/JsDyzlFhs1
— Visegrád 24 (@visegrad24) April 23, 2025
Ο αιρετός διευκρίνισε μέσω Telegram ότι το 21ο θύμα «εισήχθη σε νοσοκομείο», καθώς έδινε ολοένα υψηλότερο απολογισμό τραυματιών από την επιδρομή της Ρωσίας στην ουκρανική πρωτεύουσα, που έγινε με πυραύλους και drones, κατά την ουκρανική προεδρία.
BREAKING 💥 | 🇷🇺🇺🇦 Russia hit the Ukrainian capital of Kiev with large ballistic missiles. Many casualties were reported.#Russia | #Ukraine | #Kyiv
📍Follow us @ElectionPostUSA 🚨 pic.twitter.com/KeteLDGKYW
— The Election Post (@ElectionPostUSA) April 23, 2025
Στο Χάρκοβο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, ο δήμαρχος Ιχόρ Τερέχοφ έκανε λόγο για πλήγματα της Ρωσίας με επτά πυραύλους και drones, χωρίς πάντως ν’ αναφερθεί σε θύματα.
Επιμένει ο Τραμπ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε το βράδυ χθες Τετάρτη (τοπική ώρα) στον Λευκό Οίκο πως θεωρεί ότι έχει κλείσει «συμφωνία με τη Ρωσία» για να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία και μένει πλέον να δώσει πράσινο φως ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Νομίζω έχουμε συμφωνία με τη Ρωσία», είπε ο αμερικανός πρόεδρος. «Πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία με τον Ζελένσκι (…) νόμιζα ότι θα ήταν πιο εύκολο να συμφωνήσουμε. Ως τώρα είναι πιο δύσκολο» απ’ ό,τι φανταζόταν, είπε ο Ρεπουμπλικάνος.
«Νομίζω έχουμε συμφωνία και με τους δυο» και «ελπίζω να το κάνουν» (να συμφωνήσουν), «θέλω να σώσω ανθρώπινες ζωές, και ξέρετε, ξοδέψαμε πολλά χρήματα, αλλά αυτό αφορά μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας», πρόσθεσε.
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 2,9% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Αιγάλεω: Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά»
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
- Βασίλης Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
- Εάν η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι σκοπός μιας επιχείρησης, το αυτόνομο SOC είναι η λύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)



























![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442