Η Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο αγώνα των playoff της Euroleague, όμως οι Τούρκοι προτίμησαν να μην προπονηθούν στην έδρα των «πρασίνων», αλλά στο ΣΕΦ.
Η Εφές, σε μια κίνηση που δημιούργησε ερωτηματικά, επέλεξε να γίνει η τελευταία κανονική προπόνηση (σ.σ. τη Δευτέρα του Πάσχα) στην έδρα του Ολυμπιακού και όχι σε εκείνη του «Τριφυλλιού», όπως συνηθίζεται. Δηλαδή στην έδρα που θα φιλοξενηθεί ο αγώνας, ώστε οι παίκτες να εξοικειωθούν στις συνθήκες του εκάστοτε γηπέδου.
Στο ΟΑΚΑ οι επόμενες
Αντιθέτως, το πρωί της Τρίτης, ανήμερα του αγώνα πια, οι Τούρκοι έκαναν το σχετικό χαλάρωμα στο ΟΑΚΑ, ενώ εκεί αναμένεται να γίνει και η αντίστοιχη προπόνηση την Τετάρτη, ενόψει πλέον του δεύτερου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.
Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2, Λουτσέσκου και Γιακουμάκης στάθηκαν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα της Ρουμανίας και τόνισαν ότι δικέφαλος αγωνίστηκε για αυτούς.
Παρά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2 και την ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρόμα με 1-1, η Ελλάδα παραμένει στην 11η θέση της βαθμολογίας της UEFA.