Ο Κέντρικ Ναν το μεσημέρι της Δεύτερας του Πάσχα (21/4) αναδείχθηκε ο MVP της κανονικής διάρκειας της φετινής Euroleague, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μαζί με τον γιό του Παύλο να το παραδίδουν οι ίδιοι στον Αμερικανό σούπερσταρ του Παναθηναϊκού το βραβείο.
Παράλληλα, ο 29χρονος παίκτης των «πρασίνων» μετά από την στιγμή αυτή, έβγαλε λόγο στους συμπαίκτες του αναφέροντας:
«Αυτό εδώ είναι μια απόδειξη για όλους σας. Με εμπιστευτήκατε, καταλαβαίνετε τι λέω; Βλέπετε τη δουλειά μου και εμπνέομαι από εσάς. Είναι σαν σίδερο που ακονίζει άλλο σίδερο σε αυτό το σημείο. Ξέρετε τι λέω; Χωρίς αυτό, χωρίς εμένα. Δεν υπάρχω εγώ χωρίς εσάς. Κι αυτό δεν είναι το μοναδικό που θέλω να κρατήσω φέτος»!
Άρης Betsson δέχθηκε 63 πόντους και 113 συνολικά από τη Μανρέσα κι έτσι γνώρισε μία ακόμη ήττα με «κάτω τα χέρια», με τελικό σκορ 113-99 για την 13η αγωνιστική του EuroCup.
Τελικά, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson προέκυψε ζευγάρι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, την άλλη εβδομάδα στο Καραϊσκάκη. Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Ατρόμητο στα πέναλτι με 5-4 (κανονικός αγώνας 1-1).
LIVE: Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 21η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.