Ρωσία: Οι επαφές μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον ενδέχεται να συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα
Ο απεσταλμένος του Βλαντίμιρ Πούτιν, Κιρίλ Ντμιτρίεφ μίλησε για τις συνομιλίες μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον - Η Ρωσία κατηγορεί την Ουκρανία για χτυπήματα σε ενεργειακές υποδομές
Οι επαφές ανάμεσα σε Ρωσία και ΗΠΑ ενδέχεται να συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο τον απεσταλμένο του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, διευθύνοντα σύμβουλο του ρωσικού κρατικού επενδυτικού ταμείου (RDIF), Κιρίλ Ντμιτρίεφ.
Ο Ντμιτρίεφ επισκέφτηκε πρόσφατα την Ουάσινγκτον για έναν κύκλο συνομιλιών με αξιωματούχους της κυβέρνησης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Δείτε σχετική ανάρτηση:
? Putin’s advisor, Kirill Dmitriev, has announced that new contacts between Russia and the United States are expected to begin as early as next week. pic.twitter.com/fC27JwZ86B
— Visioner (@visionergeo) April 6, 2025
Μετά από αυτές τις συνομιλίες, ο Ρώσος απεσταλμένος δήλωσε ότι βλέπει μία «θετική δυναμική» στις σχέσεις μεταξύ της Μόσχας και της Ουάσινγκτον.
Υπενθυμίζεται ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία το 2022 που Ρώσος αξιωματούχος επισκέφθηκε την αμερικανική πρωτεύουσα για συνομιλίες.
Η Ρωσία κατηγορεί την Ουκρανία για επιθέσεις κατά ενεργειακών υποδομών παρά το μορατόριουμ
Η Ουκρανία συνεχίζει τις επιθέσεις της κατά ρωσικών ενεργειακών υποδομών, παρά το μορατόριουμ που επιτεύχθηκε με τη διαμεσολάβηση των ΗΠΑ για την εκατέρωθεν αναστολή επιθέσεων σε ενεργειακές υποδομές, σύμφωνα με μία σημερινή ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
Το υπουργείο ανέφερε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επτά επιθέσεις το τελευταίο 24ωρο στην Κριμαία, στο Μπριάνσκ, στο Ροστόφ, αλλά και στο Βορονέζ.
Στην περιφέρεια του Βορονέζ, η επίθεση κατέστρεψε έναν αγωγό διανομής φυσικού αερίου, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
Το Reuters δεν στάθηκε δυνατό να επιβεβαιώσει τις αναφορές για τις επιθέσεις.
- ΕΛΑΣ: Ο Αδωνισμός, είναι η πολιτική φιλοσοφία Μητσοτάκη και το τελευταίο καταφύγιό του
- Παναγιώτης Νέστορας: «Το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο μίσος, ποιοι είναι πίσω από τους εκτελεστές»
- Επίδειξη μίσους στη Βόρεια Ιρλανδία: Ομοίωμα τζαμιού πυρπολήθηκε έξω από το Μπέλφαστ
- H OpenAI απαντά στην Anthropic με νέο πολυεργαλείο για επιχειρήσεις
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Οι «Καμπάνες» του, γίνονται το πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ στα Billboard
- Προοπτική για κοινωνικές κατοικίες ιατρών στην Κάρπαθο
- Τραγωδία στη Γαλλία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ: 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από φορτηγό (vids)
- Σισμανόγλειο: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που προκάλεσε τη φωτιά στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442