Ο Τσέφεριν αποθέωσε τους ερυθρόλευκους – «Είδαμε έναν Ολυμπιακό νικητή» (vid)
Ο Πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αποθέωσε τον Ολυμπιακό που κατέκτησε δύο ευρωπαϊκά τρόπαια την περασμένη σεζόν, το Europa Conference League και το Youth League.
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης την περυσινή σεζόν, τόσο σε επίπεδο ανδρών, αφού κατέκτησε το Europa Conference League, όσο και σε επίπεδο νέων με την κατάκτηση του Youth League από την ομάδα νέων.
Τι θρυλικό κατόρθωμα της ομάδας του Πειραιά θα μείνει ανεξίτηλο στην ιστορία και δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ο Πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν εξήρε τον Ολυμπιακό για την περυσινή σεζόν της ομάδας, ενώ τον χαρακτήρισε και ως νικητή στο συνέδριο της UEFA.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τσέφεριν στο 49ο Κονγκρέσο της UEFA:
«Λένε να ανταγωνίζονται οι μεγάλοι εναντίον των μεγάλων. Οι καλύτεροι εναντίον των καλύτερων; Τι είδαμε όμως στις διοργανώσεις μας την περασμένη αγωνιστική περίοδο; Είδαμε τον θρίαμβο της Αταλάντα. Είδαμε έναν Ολυμπιακό νικητή!».
Δείτε το βίντεο με την αποθέωση του Τσέφεριν στον Ολυμπιακό:
Η Μπαρτσελόνα πέρασε με 2-1 από την έδρα της Αλμπαθέτε και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας αφήνοντας εκτός την ομάδα που απέκλεισε τη Ρεάλ.
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε εύκολα με 3-0 την Ζανκτ Πάουλι και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας μια εβδομάδα πριν από τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό για τα playoffs του Champions League.