Γουόκερ: «Έφυγα από τη Σίτι γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάτι νέο»
Ο Κάιλ Γουόκερ μίλησε για την αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Σίτι, για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν είδε για τελευταία φορά τους εργαζόμενους στον σύλλογο και για την κατανόηση του Γκουαρντιόλα.
Ο Κάιλ Γουόκερ αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Σίτι, έπειτα από οκτώ χρόνια, ώστε να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Αγγλίας, για λογαριασμό της Μίλαν. Ο διεθνής Άγγλος μίλησε στο podcast του BBC Sounds και περιέγραψε τα συναισθήματα του όταν αποχώρησε από τους «Πολίτες», ενώ τόνισε ότι ήθελε να κλάψει όταν είδε για τελευταία φορά κάποιους εργαζόμενους του συλλόγου.
Είπε ότι ήθελε να δοκιμάσει κάτι καινούργιο, για αυτό και αποχώρησε με προορισμό το Μιλάνο, ενώ ανέφερε ότι ο Πεπ σεβάστηκε την απόφαση του και δεν προσπάθησε να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γουόκερ:
«Ήθελα να πω απλά ένα γρήγορο αντίο στους συμπαίκτες μου στην καντίνα, αλλά ο υπεύθυνος ενημέρωσε όλο το κτίριο! Ήταν 150 άνθρωποι εκεί και έπρεπε να τους αποχαιρετήσω. Ήταν πολύ δύσκολο.
Όταν κοίταξα την Έμα, την κυρία που μας σέρβιρε το φαγητό, ένιωσα να θέλω να κλάψω. Κάθε μέρα της έλεγα καλημέρα και τώρα ξαφνικά δεν θα τη δω ξανά.
Όταν μια τέτοια ομάδα σου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστείς εκεί, δεν μπορείς να πεις όχι. Ήταν η σωστή στιγμή για μένα να δοκιμάσω κάτι νέο, να ζήσω σε μια διαφορετική χώρα και να γνωρίσω μια νέα κουλτούρα.
Ο Πεπ καταλαβαίνει ότι οι παίκτες έχουν διαφορετικές φιλοδοξίες και επιθυμίες. Δεν προσπάθησε να με πείσει να μείνω, απλώς σεβάστηκε την απόφασή μου».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.