Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Οι Λέικερς έδειξαν από τι υλικό είναι φτιαγμένοι, καθώς επικράτησαν με 104-98 των σπουδαίων Χιούστον Ρόκετς, οι οποίοι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες τις περιφέρειας.
Ο Λούκα Ντόντσιτς είχε 20 πόντους, 9 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς πρόσθεσε 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ για τους γηπεδούχους, που με 46-29 είναι τέταρτοι στη Δύση, αρκετά κοντά σε Ντένβερ (47-28) και Χιούστον (49-27).
Οι Λέικερς είχαν και απροσδόκητους ήρωες σε πολύ καλή μέρα, με τον Γκέιμπ Βίνσεντ να προσθέτει 20 πόντους με 6/13 τρίποντα και τον Ντόριαν Φίνι-Σμιθ άλλους 20 πόντους με 6/11 τρίποντα και τις δύο βολές που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.
Για τους Ρόκετς, ο Αμέν Τόμπσον είχε 20 πόντους, ο Ντίλον Μπρουκς 16 πόντους και ο Τζαμπάρι Σμιθ 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Τζέιλεν Γκριν έμεινε στους 9 πόντους με 4/13 σουτ. ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-19, 48-48, 82-77, 104-98
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.