Οι Πειραιώτες είχαν ηττηθεί πριν από δύο αγωνιστικές στο ΣΕΦ από τον Ερυθρό Αστέρα με 81-73 και την περασμένη στροφή (31η) στην Γαλλία από την Βιλερμπάν με 81-70. Σήμερα, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού ηττήθηκε από την Μονακό του Βασίλη Σπανούλη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Ολυμπιακό να κινδυνεύει πλέον να χάσει την πρώτη θέση.
Τελευταία φορά που οι Ερυθρόλευκοι είχαν τρεις σερί ήττες στην Euroleague ηταν τη σεζόν 2021/2022, όταν είχαν ηττηθεί από την Φενερμπαχτσέ εκτός έδρας με 94-80 για την 21η αγωνιστική, εκτός έδρας από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 84-69 και εντός από τον Ερυθρό Αστέρα με 76-72.
Μάλιστα, τότε οι Πειραιώτες είχαν καταγράψει τέσσερις σερί ήττες, αφού είχαν χάσει και από την Ρεάλ στη Μαδρίτη με 75-67. Το αρνητικό σερί είχε σταματήσει στη χώρα των Βάσκων, όπου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει της Μπασκόνια με 72-62.
Τώρα, οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να σταματήσουν το αρνητικό σερί απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου την οποία αντιμετωπίζουν στο Βερολίνο την επόμενη εβδομάδα.
Έχασαν 14 βολές οι παίκτες του Μπαρτζώκα
Ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι είχε 19/33 από τη γραμμή της φιλανθρωπίας. Δηλαδή ποσοστό επιπέδου 57,6%. Και την ίδια στιγμή, 4/20 τρίποντα στην απογοήτευση του 20% στο μακρινό σουτ. Δύο βράδια πριν, στη Λιόν και την ήττα από την Βιλερμπάν ο Ολυμπιακός είχε 15/23 άρα κάτι σε 65.2%. Μέσα σε ένα 48ωρο δηλαδή χάθηκαν 22 βολές σε 56 απόπειρες. Και οι βολές είναι «καθρέφτης» μιας ομάδας. Δείχνουν τη συγκέντρωση της. Την πνευματική της κατάσταση.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.