Πρόβλημα στον Άρη με Φρίντεκ – Μέρος της προπόνησης Φαμπιάνο και Σίστο
Ο Φρίντεκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ενώ σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Φαμπιάνο και Σίστο.
Ο Μάρτιν Φρίντεκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στη σημερινή προπόνηση του Άρη, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχτηκε στον αστράγαλο και η συμμετοχή του στο σαββατιάτικο (29/3) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
Απόντες ήταν και οι διεθνείς Σαμόρα και Ρόουζ. Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου για τους Φαμπιάνο και Σίστο, που συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης.
Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε ενεργοποίηση με μπάλα, passing game και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Αύριο, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τρίτη.
Η προπόνηση της 25ης Μαρτίου είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο «Δασυγένειο», ενόψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (29/03) με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (19:30), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Playoffs (5-8) της Super League.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης
«Στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενεργοποίηση με μπάλα, passing game και ασκήσεις φυσικής κατάστασης).
Ο Μάρτιν Φρίντεκ έκανε ατομικό (έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο), ενώ οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Πιονέ Σίστο ακολούθησαν μέρος του προγράμματος.
Αύριο, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τρίτη.
Η προπόνηση της 25ης Μαρτίου είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο “Δασυγένειο” ενόψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (29/03) με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (19:30), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Playoffs (5-8) του πρωταθλήματος “Stoiximan Super League” της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025».
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, μια μικροσκοπική πρωτεΐνη που μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητη φαίνεται πως επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’όσο νομίζαμε την πείνα.
Αν και αγωνίστηκε με απουσίες, η ΑΕΚ νίκησε με 94-86 τον Προμηθέα στην Πάτρα. Έτσι η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτς εδραιώθηκε στην 4άδα ενώ εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Final 8 του Κυπέλλου.
Η Άρσεναλ μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ από την Μπόρνμουθ, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει εν τέλει με 3-2 εκτός έδρας, αποκτώντας μεγαλύτερη διαφορά από τους διώκτες της