Νέα σενάρια στη Σερβία: «Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Σλούκα στον Παναθηναϊκό»
Ο Κώστας Σλούκας, ο Βασίλιε Μίτσιτς και το συμβόλαιο του Κέντρικ Ναν – Πώς οι Σέρβοι συνδέουν τις τρεις περιπτώσεις και βάζουν… φωτιές στον Παναθηναϊκό.
Ο Βασίλιε Μίτσιτς αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς εμπλέκεται συνέχεια σε μεταγραφικά σενάρια στη Euroleague.
Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις ομάδες που ασχολούνται με την περίπτωση του, ελέω Εργκίν Αταμάν, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην Εφές, ενώ στη Σερβία ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
Συγκεκριμένα, το «telesport» αναφέρει ότι ο Μίτσιτς έχει ήδη επαφές με τον Αταμάν για να πάει στο τριφύλλι, ενώ θεωρείται ως ο παίκτης που θα αντικαταστήσει σε βάθος διετίας τον Κώστα Σλούκα. Ωστόσο, οι Σέρβοι τονίζουν ότι το συμβόλαιο που θα προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Μίτσιτς θα μπορούσε να αποτελέσει πρόβλημα λόγω του Κέντρικ Ναν που είναι θέμα χρόνου να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.
Τι αναφέρουν στη Σερβία για τον Μίτσιτς
«Αφού βρέθηκε μόνο λίγα λεπτά στο παρκέ από τότε που μετακόμισε από τη Σάρλοτ στο Φοίνιξ, η επιστροφή στην Ευρώπη γίνεται όλο και πιο ρεαλιστική. Ωστόσο, ο Μίτσιτς έχει άλλες επιλογές. Μία από αυτές είναι η επιστροφή στην Εφές, με την οποία κατέκτησε ήδη τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Ωστόσο, ο Εργκίν Αταμάν δεν ηγείται πλέον του συλλόγου, γεγονός που θέτει υπό αμφισβήτηση το ενδεχόμενο επιστροφής, γιατί η Εφές δεν βρίσκεται πλέον στην κορυφή χωρίς Τούρκο προπονητή», γράφουν οι Σέρβοι.
«Ο Αταμάν έχει ήδη στείλει πρόταση για τον Μίτσιτς, με την ιδέα να πάει μαζί του στον Παναθηναϊκό, όπου θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον βετεράνο, Κώστα Σλούκα. Ωστόσο, ο μισθός που θα μπορούσε να προσφέρει ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο, καθώς ο Κέντρικ Ναν είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας», σημειώνουν.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Προκαλεί ερωτηματικά ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά έχει ανάγκη να κάνει διαρροές για να εκφράσει απόψεις για αποφάσεις διαιτητών. Τι φοβούνται και δεν τις διαψεύδουν, αν δεν ισχύουν;
Οι Μορόν, Γαλανόπουλος και Μισεουί δεν πήραν μέρος στην προπόνηση και η συμμετοχή τους στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά κρίνεται αμφίβολη.