Τέμπη: «Πρέπει να μας δώσουν απαντήσεις για το τι συνέβη» – Συγγενείς θυμάτων μιλάνε για τα συλλαλητήρια
Θοδωρής Ελευθεριάδης, Βαγγέλης Βλάχος και Χρήστος Χούπας, συγγενείς θυμάτων στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη μίλησαν για τα συλλαλητήρια
Συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη εξέφρασαν τη συγκίνησή τους για τη μαζική συγκέντρωση του κόσμου στα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Ο Θοδωρής Ελευθεριάδης, γιος της 55χρονης Μαρίας Εγούτ, θύματος του δυστυχήματος των Τεμπών, τόνισε ότι πρέπει «όλοι να βγούμε μπροστά», μιλώντας στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» του MEGA.
Συμπλήρωσε ακολούθως πως «ήταν παρήγορο ότι βγήκε τόσο κόσμος να μας υποστηρίξει και μία απάντηση που μας λένε ότι είμαστε πολιτικά υποκινούμενοι». Ξεκαθάρισε ακολούθως ο κ. Ελευθεριάδης ότι «πρέπει να μας δώσουν απαντήσεις για το τι συνέβη. Ό,τι μαθαίνουμε είναι από προσωπικές έρευνες».
Ο Βαγγέλης Βλάχος, που έχασε τον αδελφό του Βάϊο στα Τέμπη, δήλωσε ότι συγκλονίστηκε από την αλληλεγγύη του κόσμου.
Ο κ. Βλάχος ανέφερε ότι έχουν τη στήριξη των νομικών συμβούλων στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Ωστόσο επεσήμανε «ποτέ δεν είχαμε μια κεντρική ενημέρωση όπου να είναι ξεκάθαρη και με απαντήσεις στα ερωτήματα που μας ‘τρώνε’».
Τέλος, ο Χρήστος Χούπας, που έχασε την κόρη του Ελπίδα, αναφέρθηκε στη σημερινή ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.
«Να διορθώσω την ανακοίνωση του πρωθυπουργού, και να του πω ότι όταν ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη, πρέπει στη δικαιοσύνη να πάει ο κατηγορούμενος. Η δικαιοσύνη δεν δικάζει κούφιο αέρα», είπε.
Όσα είπαν στο MEGA συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη:
- Κεφαλονιά: Τα σκοτεινά σημεία γύρω από τον θάνατο της 19χρονης – Απολογούνται την Παρασκευή οι τρεις νεαροί
- Εθνική πόλο Γυναικών: Οι κλήσεις για τα προκριματικά του World Cup
- Ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία – Τουλάχιστον 12 νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- Ανδρουλάκης: Με το δάκτυλο στη σκανδάλη για τις υποκλοπές και το βλέμμα στις κάλπες
- Ο «Αυτόχειρας» έρχεται στο θέατρο Αλκμήνη
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πληθαίνουν οι αναφορές για νέες συνομιλίες Ιράν – ΗΠΑ αλλά οι απειλές Τραμπ συνεχίζονται – Το Ισραήλ ισοπεδώνει τον Λίβανο
- Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την υγεία του Γιώργου Μυλωνάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442