Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» χωρίς να προκύψουν νέα προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Εκτός για τον Δικέφαλο είναι οι Οζντόεφ, Κόλεϊ, Σορετίρε και Βιεϊρίνια, με όλους τους υπόλοιπους να είναι διαθέσιμοι για τους «ασπρόμαυρους» που θέλουν μόνο νίκη για να μην τεθούν οριστικά εκτός πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Παβλένκα, Τσιφτσής, Όττο, Σάστρε, Κεντζιόρα, Βιετέσκα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ, Καμαρά, Πένια, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Πέλκας, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα, Τσάλοφ και Μπράντον.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το απόγευμα του Σαββάτου (22.02) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25 και έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.
Όπως συνηθίζεται το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το μεγάλο παιχνίδι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις. Ο Ντέγιαν Λόβρεν ακολούθησε θεραπεία.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Παβλένκα, Τσιφτσής, Όττο, Σάστρε, Κεντζιόρα, Βιετέσκα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ, Καμαρά, Πένια, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Πέλκας, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα, Τσάλοφ, Μπράντον».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.