Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καλογήρου – Το μήνυμα της μητέρας του
Στον Άγιο Αχίλλιο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, που βρέθηκε νεκρός έπειτα από αναζήτηση 50 ημερών.
Με στίχους από τους Ψαλμούς του Δαβίδ αποχαιρέτησε η δικαστικός Σοφία Αποστολάκη τον γιο της, Βασίλη Καλογήρου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στον Τύρναβο, έπειτα από 50 ημέρες αναζητήσεων.
Η κηδεία του 39χρονου θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Άγιο Αχίλλιο Λάρισας.
«Αύριο καρδούλα μου στον Άγιο Αχίλλιο» έγραψε την Τρίτη, η κυρία Αποστολάκη για το τελευταίο αντίο στον 39χρονο Βασίλη, συμπληρώνοντας: «Επληθύνθη επ’ εμέ αδικία ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ, εγώ δε εν όλη καρδία μου εξερευνήσω τας εντολάς Σου. (Ψ.118,στ.69)
Δείτε την ανάρτησή της:
Όπως αναφέρεται, επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα για τα συσσίτια της μητρόπολης Λάρισας «Ο Επιούσιος» στην είσοδο της εκκλησίας.
«Άραγε τί τέλος θα έχετε;»
Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Αποστολάκη στην προηγούμενη ανάρτησή της έκανε λόγο για δολοφονική ενέργεια γύρω από την εξαφάνιση και τον εντοπισμό του 39χρονου.
«Στην υγειά σας! Είμαι ο Βασίλης που ψάχνατε. Εγώ με τη Χάρη του Θεού βρήκα τον Παράδεισο και βλέπω τον Χριστό που τόσο αγαπώ. Εσείς που με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα καθώς και το κακόψυχο αφεντικό σας, άραγε τί τέλος θα έχετε;», είχε αναφέρει στην πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά τον εντοπισμό της σορού του 39χρονου, συνοδεύοντας την με μια φωτογραφία του Βασίλη Καλογήρου.
- Γεννούν «σαν τα κουνέλια» τα αιγοπρόβατα της οικογένειας του «Φραπέ» [πίνακες]
- Ο δημιουργός του Grand Theft Auto προειδοποιεί για την AI: «Αν αφήσεις το κινητό να σκέφτεται για σένα, χάνεις τον έλεγχο»
- Κατρίνης: «Χωρίς κανόνες, διαφάνεια και στρατηγική η Ελλάδα επί Νέας Δημοκρατίας» – Τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου – Προσέκρουσε σε μπάρες σιδηροδρομικής διάβασης
- Άρης: Απουσίες και ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις
- Δικηγόρος Τσιτσιπά: «Δεν οδηγούσε ο Στέφανος, αλλά ο πατέρας του»
- Μητσοτάκης: Εκβιασμοί μετά το «όχι» των αγροτών: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, τα μπλόκα υπονομεύουν τα αιτήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)








![Γεννούν «σαν τα κουνέλια» τα αιγοπρόβατα της οικογένειας του «Φραπέ» [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/6774268-1200x800-1-128x85.jpg)























![Γεννούν «σαν τα κουνέλια» τα αιγοπρόβατα της οικογένειας του «Φραπέ» [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/6774268-1200x800-1-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442