Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όμορφες στιγμές εντός και εκτός παρκέ από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της GBL.
Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάμερα της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο του βορρά, δίνοντάς μας μια διαφορετική οπτική με όσα δεν έδειξαν οι τηλεοπτικοί δέκτες.
Φυσικά ξεχώρισε η κίνηση των παικτών να καταθέσουν από ένα λουλούδι για τα θύματα της Θύρας 7 κρατώντας έτσι ζωντανή την μνήμη τους.
Παράλληλα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνώρισε την… καθιερωμένη πλέον αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ δέχθηκε… επίθεση αγάπης από τους μικρούς φίλους της ομάδας, χαρίζοντας μάλιστα σε έναν από αυτούς και τα παπούτσια του.
Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
Ο Βεζένκοφ χάρισε τα παπούτσια του σε μικρό φίλο του Ολυμπιακού
Ο Βούλγαρος φόργουορντ των Πειραιωτών ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής εντός παρκέ, αλλά έκλεψε την παράσταση και εκτός, με μία κίνηση που θα μείνει αξέχαστη στον μικρό φίλο της ομάδας. O Βεζένκοφ έδωσε τα παπούτσια του σε έναν πιτσιρικά φίλο της ομάδας, που δεν τον άφηνε από την… αγκαλιά του και δημιούργησε μια ανάμνηση που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό ενός μικρού φίλου του Ολυμπιακού.
Δείτε τη στιγμή ανάμεσα στον Βεζένκοφ και τον μικρό φίλο της ομάδας:
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του και είναι ένας εν ενεργεία θρύλος των πάγκων, ωστόσο το Champions League δεν χαρίζεται σε κανέναν και ο Πορτογάλος το βιώνει...