Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε ότι θα είναι έτοιμοι για το Κύπελλο οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Τόμας Γουόκαπ και Κώστας Παπανικολάου και εξήγησε ότι δεν έχουν αποφασίσει στον Ολυμπιακό για την εφτάδα των ξένων και τον Σακίλ ΜακΚίσικ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:
«Μιλήσαμε στο ημίχρονο. Παίζαμε πολύ κάτω από το επίπεδό μας στο πρώτο μέρος. Όταν λύσαμε αυτά που έπρεπε, έγινε διαδικαστικό το παιχνίδι. Μοιράσαμε τον χρόνο.
Ο Βιλντόσα ένιωσε ένα τράβηγμα, ελπίζω να μην είναι θλάση αν και νομίζω ότι θα είναι.
Δεν έχουμε αποφασίσει για τους ξένους του Κυπέλλου, θα δούμε την κατάσταση του Βιλντόσα και θα αποφασίσουμε. Θεωρούμε κάθε τίτλο σημαντικό.
Πιστεύουμε στην ομάδα μας, ελπίζω να γίνουν καλά παιχνίδια, να κερδίσει ο καλύτερος. Νομίζω ότι Παπανικολάου, Μιλουτίνοβ, Γουόκαπ θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το Final Eight».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
LIVE: Κηφισιά – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – ΑΕΛ Novibet για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Έξετερ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Έξετερ για το FA Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
Η Μάκλσφιλντ από την 6η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου έστειλε σπίτι της την Κρίσταλ Πάλας που κατέκτησε πέρσι το FA Cup, καθώς επικράτησε με 2-1 στο γήπεδο της – Μπήκε μέσα ο κόσμος για να πανηγυρίσει.